Beperkingen in vriendschap

Dakoyria

Ik leef nog maar beperkt in haar bestaan
Mij is duidelijk geworden dat ik niet veel
meer verwachten mag gaan

Haar mentaal ziekzijn bracht haar wel tot
acceptatie daarvan
Zij geniet overigens nog overduidelijk

Zij kent nu ánderen en nieuwe bezigheden
dienen zich aan
Blij wel ben ik voor háár die eigen toestand
niet afdoende beseft

Berooid voel vooral ík me wel wat Het accent
ligt voortaan volledig op haar, de lieve schat.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Beperkingen in vriendschap’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.