INLOGGEN
«»

Samenkomen, samen zijn

Deze rivier ben ik over
nu gaan we weer

anderen zien, liefhebben
als het lukt, iets voor elkaar

krijgen, zo nodig
strijd voeren

nieuwe doelen halen
andere feestjes vieren

eigen wegen volgen
maar morgen of later

komen we weer samen
al naar gelang

onze toekomstige behoeften
het vuur van onze vriendschap

laten smeulen of doen oplaaien
het onblusbare vuur

dat wij samen zijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zywa
Actief sinds: 25-04-2018Informatie bij het gedicht:

Bundel Lilith's Krachten, getal 63 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Samenkomen, samen zijn’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.