INLOGGEN
«»

Vriendenwens

Vriendenwens...

Vrienden gaan en vrienden komen...
Een vriend die altijd blijft daar kan je alleen maar van dromen...
Als je positief naar jezelf en je vriendschap kan kijken...
Dan kan je samen elk doel bereiken...

Een vriendschap werkt twee kanten op...
Als je beiden niet investeert eindigt de vriendschap in een flop...
Al gaat het soms niet zoals het moet...
Blijf jezelf bij alles wat je doet...

Een vriendschap betekend ook houden van...
Als er geen gevoel is gaat ook de vriendschap in de ban..
Als je van jezelf en je vrienden kan houden...
Dan kan je ook op jezelf en je vrienden vertrouwen...

Een vriendschap is ook nemen en geven...
Als je dit goed doet krijg je een vriendschap die langer duurt dan maar even...
Want als je in jezelf en je vrienden blijft geloven...
Dan kom je samen elk probleem te boven...

Een vriendschap gaat om vertrouwen en respect...
Als dat er niet is stop er dan maar mee en wel direct..
Claim elkaar niet laat elkaar vrij dat is ook een gegeven...
Op deze manier bouw je samen aan een vriendschap voor het leven..

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-11-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

René van den berg
Actief sinds: 10-10-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vriendenwens’ van RenĂ© van den berg zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.