INLOGGEN
«»

Dear friend

You are valuable
Would be my result
If I would value you
Your thoughts and actions
They are valuable too

You are more than enough
Whatever you say or do

When times get rough
Remember there is value
And that value is in you

-ARM

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-09-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

anniesdiary
Actief sinds: 05-09-2017Informatie bij het gedicht:

Dit gedicht heb ik geschreven voor mijn vriendinnen. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Dear friend’ van anniesdiary zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.