INLOGGEN
«»

Onderling respect

Binnenkort verlaat zij me hoogstwaarschijnlijk
en ik ontroer nú al door haar woorden.
Het goed vinden konden we altijd met elkaar
Respect omdat wij beiden vonden dat het
zo hoorde.

Begrip was er steeds wel voor elkaar, al
deelden we niet altijd belangrijke levensvragen
Maar tóch...

Ik zal haar zo missen en dat geldt wel weder-
zijds Vriendschappelijk? Beslist, haar vertrek
vol van spijt.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Onderling respect’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.