INLOGGEN
«»

vriendschap

Vriendschap

Je koestert iemand voor zijn persoon,
zijn openheid, zijn oprechtheid.
Je betrapt hem op geen leugens
vertrouwt hem met je ogen toe.
Je had het niet verwacht
ook maar aan gedacht,
dat je aan de kant werd gezet.
Uw hart en voornemens worden geplet.
Vriendschap is licht als een veer
met een punt zo hart als een speer.
Je wordt doorboord met verdriet
er is niemand die het ziet.
Het is nu verleden tijd.
Wat achter blijft is spijt.
Je zag het niet aankomen.
Nu ben je verdwaald in je dromen.

Claire Vanfleteren ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-01-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Claire Vanfleteren
Actief sinds: 11-01-2014Informatie bij het gedicht:

Vriendschap is mooi, maar het moet blijven duren. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘vriendschap’ van Claire Vanfleteren zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.