INLOGGEN
«»

Vrienden

Mocht het even niet meer lukken
even niet meer gaan
Weet dan dat ik voor je klaar zal staan
Een schouder om te huilen mijn armen die ik om je heen kan slaan
woorden om te troosten al kan je het even niet meer aan
Mocht je heel gelukkig zijn of wil je graag iets anders kwijt
Dan zal ik naar je luisteren ,dan maak ik tijd
Geluk en verdriet samen maken wij alles door!
daar zijn beste vrienden voor.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-05-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Wilma van Eikenhorst
Actief sinds: 18-05-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vrienden’ van Wilma van Eikenhorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.