INLOGGEN
«»

Vriendschap

Daar zaten we dan
Ieder met zijn eigen gedachten
Gedachten die eigenlijk
Ook van de anderen waren
Omdat we elkaar net zo goed kenden
Als we onszelf kenden

Daar zaten we dan
Stil
Gedachten in ons hoofd
Spraken ze niet uit
Kenden ze toch van elkaar

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-01-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Otto B.G.
Actief sinds: 13-01-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vriendschap ’ van Otto B.G. zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.