INLOGGEN
«»

Zomaar kwam je in mijn leven

 Zomaar uit het niets
 je kwam in mijn leven
 ik nam je op, ik troostte je daar waar ik kon
 ik heb je echt veel liefde gegeven

 En dat …
 wat diep vanbinnen in mij omging
 je begon er deel van uit te maken …
 en dat
 wat ons allebei raakte
 verbond ons met elkaar

 Ik stond jou bij
 en jij mij
 ik bleef in jou geloven
 ons levensvuur
 zou echt nooit doven

 Ik schoof je niet aan de kant
 zoals zoveel anderen wel deden
 ze gaven je geen tweede kans
 dat deed ik wel

 en daar heb ik bijlange
 nog geen spijt van ..

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

over iemand die in mijn leven kwam, die wat problemen had Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zomaar kwam je in mijn leven’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.