INLOGGEN
«»

ik reik je een hand

 Ik wil je een hand toereiken
 ook na wat er tussen ons is gebeurd
 het heeft iets met ons beiden gedaan
 de lucht grijs gekleurd

 Toch wil ik je vergeven
 boos kan ik niet blijven
 ook al is er veel gebeurd
 ik ga niet meer op je kijven

 Zo ben ik niet
 ik reik je terug een hand
 aan jou om hem aan te nemen
 of je terug te trekken
 kom je weer dichter bij mij
 of blijf je staan aan de kant?

 Laten we, als jij dat wilt
 een nieuwe start nemen
 ik hoor het wel …
 of je naar me toekomt
 ofwel blijft het van jou kant stil …

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

niet autobiografisch Auteursrechten
Op dit gedicht ‘ik reik je een hand’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.