INLOGGEN
«»

ik zoek je

 ik zoek je
 mijn medestander in de game
 tegenstander in het spel
 de hand op mijn schouder
 de lach in mijn leven

 ik zoek je
 ik weet dat je er bent
 dat je ergens was
 mijn vriend in het leven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zomaar-Iemand
Actief sinds: 20-04-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘ik zoek je’ van Zomaar-Iemand zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.