INLOGGEN
«»

Vergeef me

 Vergeef me
 Wat ik heb gedaan
 Wat je hebt gemist

 Vergeef me
 De dingen die ik heb gezegd
 Het zwijgen dat je brak

 Vergeef me
 Waar ik je dwarszat
 Waar ik tekort ben geschoten

 Vergeef me
 Want zonder jou te moeten leven
 Kan ik geen seconde langer aan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zomaar-Iemand
Actief sinds: 20-04-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vergeef me’ van Zomaar-Iemand zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.