INLOGGEN
«»

Mooie dag

 Jij schreef, er komen vast nog mooie dagen,
 waarop we antwoord krijgen op onze vragen,
 die we nu niet aan elkaar stellen,
 al hebben we nog zoveel te vertellen.

 Weet je waarop ik me nu verheugen mag,
 jawel, op die mooie dag,
 dat we elkaar zullen zien,
 al is het in september of oktober misschien,
 al regent het tot het giet,
 mooier dan die dag kan gewoon niet.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Marill Meijs
Actief sinds: 30-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mooie dag’ van Marill Meijs zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.