INLOGGEN
«»

Het doet me pijn, voor Nikki!

Het doet me pijn
Om jou zo te zien
Het doet me pijn
Om jou te zien huilen
Je hebt het moeilijk
En ik zal er voor je zijn
Je hebt het moeilijk
En dat doet mij pijn
Schat weet
Dat ik er altijd voor je ben
Schat weet
Dat je bij mij mag komen uithuilen
Lieve, lieve meid weet
Dat jij altijd bij mij mag komen
Lieve lieve meid weet
Dat jij altijd in mijn hart zal zijn
Ik ben er voor je
Als je me nodig hebt
Ik ben er voor je
Als je het moeilijk hebt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Veronique-jee
Actief sinds: 17-04-2014Informatie bij het gedicht:

Lieve Nikki, Je hebt het erg moeilijk en dat raakt mij. Weet dat als je ergens mee zit of als je gewoon even je hart wilt luchten, ik er voor je ben! Je bent en blijft voor altijd in mijn hart! -XXX- Veronique Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het doet me pijn, voor Nikki!’ van Veronique-jee zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.