INLOGGEN
«»

Voor altijd in mijn hart!

Voor altijd in mijn hart
Voor altijd daar gevangen
Je komt er nooit meer uit
Je zal daar altijd blijven
En nu jij daar bent
En altijd zal zijn
Ben ik blij dat ik jou heb

Voor altijd in mijn hart
Je hoeft niet te proberen
Om eruit te komen
En nooit meer terug te keren
Je betekent teveel voor mij
Ik wil je nooit meer kwijt
Dus het is tijd dat je beseft
Je bent voor altijd in mijn hart

Voor altijd in mijn hart
Alle dagen alle nachten
Ben jij in mijn hart
Ik zit nooit op je te wachten
Je bent altijd bij mij
Bent er altijd voor mij
Dus schat ik wil je nooit meer kwijt

Voor altijd in mijn hart

Je bent altijd bij mij
Bent er altijd voor mij
Dus schat ik wil je nooit meer kwijt
Voor altijd in mijn hart

Dus blijf voor eeuwig daar
Ik kan er echt niet tegen
Om zonder jou te zijn
Dat doet mij teveel pijn
Teveel beteken jij voor mij
Ik kan niet zonder jou
Je moet gewoon daar blijven
Ja
Voor altijd in mijn hart

Jij bent voor altijd
Ja voor altijd
Voor altijd
In mijn hart

Voor altijd in mijn hart

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Veronique-jee
Actief sinds: 17-04-2014Informatie bij het gedicht:

Voor mijn besties! Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Voor altijd in mijn hart!’ van Veronique-jee zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.