INLOGGEN
«»

Best boyfriends!

 Mijn beste ontmoet op de chat.
 Begonnen met een simpel praatje
 Nu ben je me allerbeste maatje,
 Al mijn problemen klein of groot
 Ik kan bij jou komen in mijn nood.
 Bij jou treft ik een luisterend oor
 Waar ik me nimmer aan stoor
 Daarom ben jij mijn beste vriend
 Wij niet te breken
 Niet voor even maar voor het hele leven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

summerblondje
Actief sinds: 29-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Best boyfriends!’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.