INLOGGEN
«»

Weggaan van elkaar

 Allebei een ander kant op gaan
 Allebei niet weten wat we moeten doen,
 Zij met vriendinnen in het leven staan,
 Ik, niet wetend wat ik doen moet.
 Andere vriendinnen
 Andere vrienden
 minder komen bij elkaar
 Het raakt me een gevoelige snaar.
 Je hebt me geholpen
 Je hebt me getroost
 Ik raak een goede vriendin kwijt
 En tot mijn spijt moet ik zeggen
 Het is onze eigen schuld,
 Ik raak een goede vriendin kwijt
 Meid, ik wens je het beste voor je leven
 Als het eens gaat gebeuren
 Wat ik hier nu neer schrijf
 Vergeet nooit, Ik ben aan je zij!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

summerblondje
Actief sinds: 29-03-2014Informatie bij het gedicht:

mijn buurmeisje en ik Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Weggaan van elkaar’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.