INLOGGEN
«»

Vrienden voor het leven

 Hand in hand
 Kijken we uit op het water
 Onze voeten in het zand
 Met jou aan mijn zij
 Voel ik me vrij en bij

 Vriendschap Niet voor nu
 Maar voor het hele leven
 Vriendschap een arm om je heen
 Ik voel me niet alleen

 Vrienden staan klaar
 Met ze allen voor jou en voor elkaar
 Hand in hand
 Zitten we op het strand
 niemand die ons breken kan

 Met jou aan mijn zij
 Ziet de wereld er zo veel fijner uit
 Met jou aan mijn zij
 voel ik me blij, en vrij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

summerblondje
Actief sinds: 29-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vrienden voor het leven ’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.