INLOGGEN
«»

Altijd iemand dichtbij

 Mocht het je teveel zijn
 dat je het echt niet meer weet.
 Alleen maar denken of voelen
 dat een ieder jouw vergeet.

 Draai je om in je diepe put!
 Kijk om je heen, til je over die rand
 en schreeuw om hulp.

 Er is altijd iemand dichtbij
 die neemt ook jou bij je hand
 die je met alles helpt en steunt
 zodat je weer op beide benen beland.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

droomster
Actief sinds: 22-02-2014Informatie bij het gedicht:

Roep ook voor jou is er hulp! Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Altijd iemand dichtbij’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.