Op broze vleugels.

droomster

 Kies jij voor
 vliegen in de ban
 van een hokjes doos
 op het hoofd vastgeschroefd.
 Steeds weer afvragend
 wie ben jij, hoe ben ik
 Je lichaam verbannen in
 ijzeren pak.
 Zo zal het zijn, leef maar
 zelden met gemak.
 Vlieg onrustig eigen koers,
 hoewel op andere vleugels
 menigmaal jaloers!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

droomster (Actief sinds: 22-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Op broze vleugels.’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.