INLOGGEN
«»

Dank je wel

 heb het gevoel dat het mij weer de goede kant op gaat
 dat mijn verdriet en pijn weer in liefde omslaat

 echt niet gewoon
 en dat door een persoon

 die persoon maakt me heel erg blij
 en geeft me het gevoel dat ik mezelf kan en mag zijn
 dat ze van me houd en me helpt uit een diep dal
 terwijl ze weet dat ik haar een ding nooit geven kunnen zal

 een ding waar ik nu liever niet over spreek
 want dat was juist waardoor ik bezweek
 bezweek in intens verdriet
 nee, dat wil ik echt,nooit weer,echt niet

 bedankt dat jij mij weer het gevoel hebt geven
 dat ondanks dat ding
 ik weer een doel heb om te leven

 Dank je wel… …

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anony
Actief sinds: 15-03-2014Informatie bij het gedicht:

....dat weet die persoon wel...... Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Dank je wel’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.