Toi Toi

Anony

 je zit daar zo alleen
 is er soms iets
 je lippen die bewegen
 maar je zegt helemaal niets

 je staart wat voor je uit
 en je wangetjes zijn lijkwit
 hou je niet groot
 ik voel dat je ergens mee zit

 want je ogen verraden
 hoe jij je nu doet voelen
 en die tranen bevestigen
 wat jouw ogen bedoelen

 dus hey jij daar, wat is de reden
 waarom je huilt en je niet praat
 je lichaamstaal zegt nu even genoeg
 het is beter dat je nu even rusten gaat

 na het rusten zal je
 alles weer iets zonniger gaan zien
 en weer gaan praten en stralen misschien
 toi toi

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anony (Actief sinds: 15-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Toi Toi’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.