INLOGGEN
«»

Jij topper Jij

 hebt soms weinig zelfvertrouwen
 maar dat is helemaal niet nodig
 probeer eens op jezelf te vertrouwen
 JIJ
 bent echt niet zomaar gewoon
 al voel je dat soms zelf niet
 maar jij bent jij een liefdevol persoon
 JIJ
 zit soms zo in de knel door verdriet en pijn
 dat je jezelf haat en niks waard vindt
 maar geloof me toch eens, jij mag er zijn
 JIJ
 verliest soms je kracht en moed
 omdat je niet in jezelf geloofd
 maar probeer het eens, het doet echt goed
 JIJ
 die door onzekerheid soms van de weg raakt
 maar blijf jouw weg nu maar gewoon volgen
 want dat is de weg die jouw uiteindelijk gelukkig maakt
 JIJ
 die altijd veel liefde geeft en doet terug krijgen
 maar een ding kunnen wij jou niet geven
 dat moet je zelf leren, het houden van je EIGEN

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anony
Actief sinds: 15-03-2014Informatie bij het gedicht:

...zegt genoeg... Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Jij topper Jij’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.