INLOGGEN
«»

Ik ken een meisje

 Ik ken zo een meisje.
 Met een lieve lach en prachtig haar.
 Praten doen we af en toe.
 Ik ken haar al sinds een jaar.

 Dit meisje is zo lief.
 Niet alleen lief maar ook te heet.
 Ze heeft een perfect karakter.
 Die niemand heeft op dit planeet.

 Ze is niet alleen lief en mooi.
 Ze heeft weinig commentaar en is zo slim.
 Je vraagt je misschien af wie dit meisje is?
 Dit meisje is (naam)!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

staysingle
Actief sinds: 12-03-2014Informatie bij het gedicht:

Haar naam heb ik wel niet gezet =) Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik ken een meisje’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.