INLOGGEN
«»

Want je bent een fantastische vriendin

 Elke keer samen naar huis gaan,
 Samen lachen , samen praten.
 Hopen dat het volgend jaar ook zo is.
 Want ik wil je nooit van mijn leven laten.

 We hebben mooie momenten samen.
 Samen hebben we veel beleeft.
 Nooit willen we elkaar boos maken.
 We hebben in elkaar geleefd.

 Je hebt in mijn hart een speciale plaats.
 In mijn hart zit je binnenin.
 Nooit vergeet ik de mooie momenten van ons samen.
 Want je bent een fantastische vriendin!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

staysingle
Actief sinds: 12-03-2014Informatie bij het gedicht:

Voor een vriendin van mij Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Want je bent een fantastische vriendin’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.