INLOGGEN
«»

Ontmoeting in een park

 Herinner je die dag nog toen ik je leerde kennen in een park?
 Hoe we samen speelden en lachten?
 Hoeveel vragen dat we stelden?
 De leuke tijden die we in elkaars leven brachten...

 Maar toen ik moest vertrekken.
 Zei ik 'daag' en ging weg.
 Ik dacht dat ik je eens terug zal zien.
 Maar dat is niet waar wat ik nu zeg.

 Tot nu toe heb ik je niet meer gezien.
 En niet eens iets van je gehoord.
 Ik wil je schattige piepstemmetje horen.
 Ook al was het maar één woord.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

staysingle
Actief sinds: 12-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ontmoeting in een park’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.