INLOGGEN
«»

Als ik het had geweten

 Als ik het had geweten was ik er nooit aan begonnen,
 toch waren het mooie momenten,
 ik had dit verhaal nooit vanzelf verzonnen,
 het is een warm gevoel net zoals de lente.

 Onnodig pijn is wat er nu drijft,
 tussen 2 fijngevoelige mensen,
 daarom is het dat ik nu mijn gevoel beschrijf
 want ik heb nog zoveel te wensen.

 Woorden zijn er gezegd zonder na te denken,
 die waren echt niet zo bedoeld,
 ik heb een vriendin weten te krenken,
 daardoor is de vriendschap bekoeld.

 Ik mis haar elke dag opnieuw,
 weet niet meer wat te doen,
 ik heb pijn, ik heb zin in een schreeuw,
 kon ik haar maar geven een dikke zoen.

 Zeggen dat ik het niet heb begrepen,
 te snel mijn conclusie heb genomen,
 hoe komt ze dit nou toch te weten?
 Dat het ooit nog goed komt daar durf ik nu alleen nog maar van te dromen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Bettina Reus
Actief sinds: 05-03-2014Informatie bij het gedicht:

gemis, pijn, verdriet Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Als ik het had geweten’ van Bettina Reus zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.