INLOGGEN
«»

Vriendschap

Vrienden kun je vergelijken met het winnende lottokaartje van een arme man
Ze veranderen je leven
Je wilt ze nooit kwijt
Want als je ze kwijt bent
Moet je weer opzoek naar nieuwe
Maar nooit zal je nog dezelfde vrienden vinden
Nieuwe vrienden zijn anders
En moeilijk te vinden
En als je er dan hebt
Zal je die andere nooit meer kunnen vergeten
Ze waren TE veel waard
En iets wat veel waard is en je met moeite afstaat blijft altijd in je hart

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-01-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

T Silke
Actief sinds: 12-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vriendschap’ van T Silke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.