Zing

Ies 't Hart

Zing een lied voor de wereld
Zing een lied tegen geweld
Zing een lied voor de mensen
Die zo graag vrede wensen

Komt die vrede van God
Hij bepaalt toch ons lot
Of worden mensen versztandig
En beheersen ze zich

Halleluja
De wereld is een
Iedereen houd van iedereen

Hosanna
Zal het ooit gebeuren
Hoeven we niet te treuren

Gloria
Iedereen moet het horen
Zing het hoog van de toren

Amen

Ies

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-12-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ies 't Hart (Actief sinds: 10-12-2014)

Informatie bij het gedicht

Zingen over liefde is mooi. Maar zingen over vrede is toch wel zo mooi.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zing’ van Ies 't Hart zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.