Liefde

robby delcart


Hoe zit het met je liefje
Is ze een harte diefje
Het is altijd fijn
Om bij haar te zijn
Een hart van hout
Een hart van staal
Dat kan allemaal
Maar de liefde blijft bestaan
Ik zou erachteraan gaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-12-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

robby delcart (Actief sinds: 08-12-2021)

Informatie bij het gedicht

Auteur: Robby Delcart Schrijver: Robby Delcart Titel Liefde

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Liefde’ van robby delcart zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.