Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

«»

Vrijheid

Vrijheid is wat we mee hebben gekregen, de Bron heeft het honderd procent meegegeven. Onze patronen laten ons staan, vergeef jezelf en laat het allemaal gaan. Weerspiegelingen doen heel veel pijn, het leven is niet lijden maar fijn.
Door de zure appel bijten en door je hel gaan, de tuin van Eden is daar.

In overvloed leven, die dikke wagen heb ik van me moeder gekregen. Een succesvolle baan, om vervolgens op vakantie te gaan. De liefde van je leven naast je staan, hij vangt me op als het even niet meer gaat. Huisdieren die komen ze zijn me toebehoren.

Hoor je me stem fluisterend in je oor, je bent vrij maak er wat van.
Pak je geboorterecht want die is in dit leven echt. Neem in het leven niet alles zo serieus maar bid tot God wat is mijn beste keus.

Mijn mannelijke draak boven op me dak, hij is degene die me alles verschaft.
Beschermd mij voor de lagere astrale die het misschien niet gaan halen.
Weer wat je niet meer dient, er zijn veel mooiere dingen in het verschiet.

Vrijheid heb ik gekregen van mijn onvoorwaardelijke Bron die altijd vergeven. Kinderen baren en het beste uit ze halen. Liefde geven en ontvangen dat is de vrijheid en een groot verlangen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »
Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken
Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-12-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

NicLau
Actief sinds: 04-12-2020
Facebook


Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vrijheid’ van NicLau zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.