INLOGGEN
«»

Vlinderen

's Avonds samen in de tuin
gedaan wat gedaan
en gezegd wat gezegd wilde zijn

meer valt er niet te wensen

verbonden
met het vreemde
de blaadjes, de bloemen

en de merel nog niet moe

we vlinderen rond
drinken de nectar
en hebben geen woorden meer

voor wie we zijn

ik kan het nauwelijks navertellen
maar er moet iets veranderd zijn
we trokken weer huid aan

en voelden bloed stromen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-07-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zywa
Actief sinds: 25-04-2018Informatie bij het gedicht:

Bundel Webhof Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vlinderen’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.