Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Verjaardagsgedichten (ouders)

Je vindt hier een overzicht met de mooiste verjaardagsgedichten voor moeders en vaders en gedichtjes over de verjaardag van een moeder of vader. Bekijk de verjaardagsgedichten voor moeders en vaders die onze dichters hebben gemaakt, er zit altijd wel een mooi verjaardagsgedicht tussen dat voldoet aan je wensen en bruikbaar is voor een verjaardag van je/een moeder of vader!

Heb je zelf één of meerdere verjaardagsgedichten voor ouders, moeders of vaders voor deze rubriek, of wil je kleine, korte verjaardagsgedichtjes voor moeders of vaders maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan ter plaatsing naar ons in via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!