Verjaardagsgedichten (kind)

Je vindt hier een overzicht met de mooiste verjaardagsgedichten voor kinderen en gedichtjes over de verjaardag van een kind. Bekijk de kinder verjaardagsgedichten die onze dichters voor en over kinderen hebben gemaakt, er zit altijd wel een mooi verjaardagsgedicht tussen dat voldoet aan je wensen en bruikbaar is voor een verjaardag van een kind!

Heb je zelf één of meerdere verjaardagsgedichten voor kinderen, of wil je kleine / korte verjaardagsgedichtjes voor een kind maken, of juist over een kind maken, voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!