verjaren

godschalk ludo

Verjaardag
Vandaag vieren we jou verjaardag, jou leven.
Je hebt al een mooi gezin, waar wij ook veel om geven,
jij staat daar gewoon stralend midden in.
Wij steunen je op afstand , staan steeds aan je zij,
de liefde voor het goede leven maakt ons reuze blij.
Wij zijn zo fier, ja zo content,
dat jij als onze gelukkige mens in ons leven,
in ons gezin geboren bent.
Wij hopen voor je op nog vele goede jaren,
dat je altijd gelukkig mag verjaren.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-04-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Informatie bij het gedicht

voor de verjaardag van mijn dochter

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘verjaren’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.