INLOGGEN
«»

Éven kind met mijn kind zijn...

Met zorg gaf ik je eens ánders mee: eindelijk af van
het overmatige snoep-idee!
Jarig was je en ik gaf je een bord vol met worst en
kaas, augurkjes er ook nog bij inderhaast

Bedekt met alufolie, dan bleef dit alles tenminste vers
Gelijktijdig vrolijk met mijn kind zijn, het voelde zo
opperbest
We verheugden ons beiden, wie zou er als eerste
stiekem kijken?

Giechelend stonden we daar ons samen te verblijden...
Een snijdende stem gaf aan míj ongenadig commentaar
Waarom ik me zo aanstelde, zo kinderachtig ráár?

Dakoyria, 2019.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-04-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Éven kind met mijn kind zijn...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.