INLOGGEN
«»

Startsein mama

Kleine oogjes keken mij aan
Vandaag mag ik je bewonderen

De wereld aan je voeten
Zoveel moois om te verwonderen

Wil jou altijd het beste geven
Alweer 9 jaar geleden

Mooie, leuke en roerige tijden volgden
Die ons volgen tot in het heden

Hoopvol maar reƫel over wat komen zal
Levenslessen voor ons beide

Soms onmachtig aan de zijlijn staan
Voor altijd vechten voor m'n meiden

Al missen we elkaar soms een beetje
Je zit altijd in m'n hart lieverd
dat weet je

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Moeder en Verslaafd
Actief sinds: 01-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Startsein mama’ van Moeder en Verslaafd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.