INLOGGEN
«»

Nancy 2 jaar

Voor onze allerliefste Nancy,

De herfststorm blies al weer 2 jaar geleden,
En heel lief krullenkopje in ons leven,
Met haar twee sprekende donkere ogen,
Heeft zij ons al veel vreugde gegeven.

Nu scharrelt ze met haar speelgoed door de kamer,
En dansen en muziek maken zit al in haar bloed,
Ze leert er elke dag iets bij, ziet er altijd schattig uit,
En ze groeit op met van alle kanten liefde in overvloed

Opa en omi wensen het herfstkindje veel plezier,
met familie, cadeautjes en een grote ballon
En een heerlijke tijd met papa en mama en de kindjes bij de Kita,
Voor de blaadjesherfst, de sneeuwpopwinter, de veulenlente en in de warme zomerzon.

Veel verjaardagen ‘kisses’ van opa en omi.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-11-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Jeannette Bakker-Scheffer
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Nancy 2 jaar’ van Jeannette Bakker-Scheffer zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.