INLOGGEN
«»

EVI 6 jaar

Lieve Evi,

1, 2, 3, 4, 5, 6, Evi is een prinses
En vandaag is ze jarig, we zijn zo blij
We eten taart en drinken limonade erbij
Evi zit nu in groep twee
Ze leert alle letters schrijven
En cijfers om te leren rekenen
En ze kan ook heel mooi tekenen
Ze plakt en knipt en maakt leuke dingen
En soms gaat oma met haar zingen
De speeltuin is haar lievelingsplek
Ze duikelt kopje op het hek
Opa duwt haar en Sam in de schommelmand
Zo hard en hoog mogelijk,  want
Hoe wilder hoe liever, ze is niet bang
Ze houdt zich goed vast aan de stang
Nog even madeliefjes plukken dan naar huis
Lekker uitrusten voor de buis
Gezellig samen eten, een toetje na
Nog een dikke knuffel voor opa en oma
Met papa en mama in de auto, het is al wat laat
Naar je eigen bedje in de Lavendelstraat

Jarige Evi veel plezier,
veel cadeautjes
en veel liefs van opa en oma

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-05-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Jeannette Bakker-Scheffer
Actief sinds: 10-01-2014Informatie bij het gedicht:

Deze kleindochter "kreeg" ik op mijn zestigste verjaardag. Dat heb ik ervaren als iets heel bijzonders. Het was al erg toevallig dat mijn schoonmoeder ook dezelfde geboortedag had, maar mijn dochter kan zeggen: Mijn oma, mijn moeder én mijn dochter hebben alledrie dezelfde geboortedag. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘EVI 6 jaar’ van Jeannette Bakker-Scheffer zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.