INLOGGEN
«»

Meisje van acht

Meisje van zeven
Waar ben je gebleven?
Je werd vannacht
een meisje van acht
Ik streelde je wangen
met iets van verlangen
naar je onbevangen
kijk op het leven
dromen en zweven

 

Meisje van acht
Dat naar me lacht
op haar vriendinnen wacht
om mee te spelen
geheimen te delen
Ik fluister zacht
hoi meisje van acht
en dag meisje van zeven

 

ach, zo is 't leven....

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-01-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Diana van Stokkom
Actief sinds: 10-01-2014Informatie bij het gedicht:

geschreven voor een dochter die op dat moment 8 jaar werd. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Meisje van acht’ van Diana van Stokkom zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.