INLOGGEN

Verjaardagsgedichten (kind)

Je vindt hier een overzicht met de mooiste verjaardagsgedichten voor kinderen en gedichtjes over de verjaardag van een kind. Bekijk de kinder verjaardagsgedichten die onze dichters voor en over kinderen hebben gemaakt, er zit altijd wel een mooi verjaardagsgedicht tussen dat voldoet aan je wensen en bruikbaar is voor een verjaardag van een kind!

Heb je zelf één of meerdere verjaardagsgedichten voor kinderen, of wil je kleine / korte verjaardagsgedichtjes voor een kind maken, of juist over een kind maken, voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!


13 .....  aan mijn kind 
acht kusjes - van harte alle dagen vieren wij jou - van harte 
Beleef en geniet Beleef en geniet 
benthe darteldroom binkemans voetstappen 
chille kast - van harte daar sta jij - van harte 
Dertigste verjaardag in 2010 dribbel levenskunst 
drie wordt vier een 
elf Éven kind met mijn kind zijn... 
EVI 6 jaar Felicitatie 
fijne gast - van harte geluk 
Gelukkig met je verjaardag! geschenk van onschatbare waarde 
glimlach van liefde - van harte gouden vent 
grote kleine reus boaz groter groeien 
happy birthday bff  hard gaan - van harte 
hartstochtelijk boefje heb een mooie dag - van harte 
hiep en hoera jarig! 
Je bent al een meisje van zes jeugdig en waardevol 
kapitein groeistoei kleine vriendelijke reus 
Krullenkopje lentebloesem - van harte 
levenskrijger – van harte Maak er wat van! 
meisje van 13 meisje van 14 
meisje van 15 Meisje van acht 
Mijn kleinzoon is gauw jarig mooi, lief en zacht - van harte! 
Nancy 2 jaar negen - van harte 
negen en dertig Noa pubernootje 
op de vijfsprong van jouw leven pluuhuu 
puberbas puberjong 
pubernootje - van harte ridder ravot 
Sam 3 jaar Startsein mama 
Tom 12 jaar Van Harte 
verjaardag verjaren 
vieren wat stralen laat - van hare vijftien oudert (nog) niet - van harte 
Voor mijn dochter vriendelijke piraat 
waarom 16 worden geweldig is zee van leven