INLOGGEN

Verjaardagsgedichten

Je vindt hier een overzicht met de mooiste verjaardagsgedichten en gedichten over en voor verjaardagen, het vieren van een/je verjaardag en meer. Bekijk de verjaardagsgedichten die onze dichters hebben gemaakt, er zit altijd wel een mooi verjaardagsgedicht tussen dat voldoet aan je wensen!


Verjaardagsgedichten - de soorten en uitleg

Deze verjaardagsgedichten rubriek (met enkele honderden gedichten voor verjaardagen) is de algemene rubriek voor het thema verjaardag. Je vindt hier allerlei soorten gedichten die voor een verjaardag zijn bedoeld of over verjaardagen gaan. Er zijn uiteraard zowel lange als korte verjaardagsgedichtjes, en voor allerlei soorten mensen die jarig zijn: opa’s, oma’'s, kinderen, kleinkinderen, vrienden, kennissen en collega's. Daarnaast zijn ze geschreven voor verschillende leeftijden, die soms ook terugkomen in de tekst. We proberen de gedichten steeds zo goed mogelijk onder te verdelen in de verjaardagsrubrieken die er zijn. Naast deze algemene categorie heb je nog de verjaardagsgedichtjes voor kinderen, voor ouders en voor mensen die 50 jaar zijn geworden (abraham en sarah), hoewel je deze gedichten soms ook gewoon in deze hoofdrubriek vindt. We willen je aanraden om naast deze algemene verjaardagsrubriek (en de verschillende pagina's daarbinnen) ook de andere rubrieken met verjaardagsgedichten te bekijken.

Verjaardagsgedichtjes - zelf maken en daarna inzenden

Uiteraard, dit kan prima. We ontvangen door jou gemaakte verjaardagsgedichten graag, want we hebben er namelijk nooit genoeg! Gebruik de button in het menu (Gedichten maken / insturen) om jouw verjaardagsgedichtje toe te zenden aan ons. Doorgaans kunnen we je gedicht al binnen 24 tot 48 uur plaatsen, zodat iedereen het kan lezen op de website.