gewoon geluk - van harte

Peter Paul Doodkorte

weer een jaartje ouder
wat wijzer zo geworden
vieren wij jouw jaardag
met een simpele wens
dat jou het komend jaar
hartstocht genieten laat

dat waar je van droomt
wat het ook wezen mag
een realiteit worden zal
dat jij vol genieten kunt
van het wassende leven
dat kinderen zo vervoert

dat jij als moeder geniet
wat jij als meisje wenste
liefde geduld en wijsheid
waaraan je groeien kunt
bij de dingen die je doet
om zo te zijn wie je bent

jouw jaardag vieren wij
met de oprechte wens
dat het mooiste van alles
wat zich rond jou schaart
jou het geluk geven mag
dat jou goed voelen laat

van harte

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-01-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Peter Paul Doodkorte (Actief sinds: 21-07-2015)

Informatie bij het gedicht

Verjaardagswens ter gelegenheid van de 44ste verjaardag van Jacqueline Doodkorte – Ooms | 23 januari 2023

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘gewoon geluk - van harte’ van Peter Paul Doodkorte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.