Voorbereidingen 75e verjaardag

Dakoyria

Ik dacht bijtijds mijn drukke verjaardagsvisite te verdelen
Iedereen tegelijk kan ik werkelijk niet velen: gezondheids-
klachten en snelle vermoeibaarheid nu eenmaal daar
Je wordt echter maar één keer vijfenzeventig jaar!

Door sommigen werd mijn vriendelijk verzoek gewoonweg
straal genegeerd Veel onbegrip was daar en ik heb me toch
gegeneerd...
Uiteindelijk kwam het per saldo wel goed; ten onrechte maakte

ik me zo druk
Maar zeg nou zelf: prima organiseren dat je toch zielsgraag
doet

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Voorbereidingen 75e verjaardag’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.