Leuke bezorgjongen!

Dakoyria

De bezorgdiensten kunnen zich soms over
mijn interesse verheugen!
Ik trof er een die absoluut wou deugen:
Een alleszins goed uitziende jongeman
overhandigde mij een megamand met diverse
roze bloemen...

Wel zo beeldschoon en ik kon hem wel zoenen!
Evenwel niet dat híj dan de gever was, maar een
lieve vriendin Haar die het niet ontging dat ik
een Kroonjaar te vieren had Dat lekkere ding...
De jongeman maakte zich snel uit de voeten, óp
naar een andere klant om graag te ontmoeten.

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-10-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Leuke bezorgjongen!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.