INLOGGEN
«»

zwieren - van harte

als op een kermis de carrousel
draaien onze jaren in het leven
langs de seizoenen van de tijd
met zon regen wind en storm

in de mallemolen van ons leven
in de winkel de markt het terras
vinden wij het geluk en verdriet
in het doodgewone alledaagse

jaarlijks haltert die molen even
herinneren wij wat nu voorbij is
in verwachting van de toekomst
blikken wij om en weer vooruit

dansend vieren wij jouw jaardag
genieten met volle lach en traan
van de spiegeltjes en venstertjes
die wie en wat jij bent reflecteren

jou zo feestend klinken wij graag
op de volgende ronden die komen
dat zij net zo fantastisch mooi zijn
als wie jij bent en jij betekenen wil

van harte

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-09-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Peter Paul Doodkorte
Actief sinds: 21-07-2015Informatie bij het gedicht:

Verjaardagsverdicht | 25 september 2022 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘zwieren - van harte’ van Peter Paul Doodkorte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.