VERJAARDAG WENS !!!

Petra Groeneveld

HEER HET VERLANGLIJSTJE
VOOR MIJN VERJAARDAG IS
VREDE OVERAL OP AARDE
GEEN TRANEN MEER VAN DROEFENIS
DAN ZIJN HET VREUGDETRANEN
MET GROTE BLIJDSCHAP IN MIJN HART
HEER U VERANDERDE MIJN GROTE SMART
MET EEN CADEAU VAN GROOTSTE WAARDE
EN VOEL IK BLIJDSCHAP VAN GELUK
MIJN VERJAARDAG KAN NIET MEER STUK
MAAR DIT CADEAU WORDT NOG NIET BELOOND
PAS AAN HET EINDE VAN DEZE TIJDEN
WORDEN WIJ VERLOST UIT ANGST EN LIJDEN
KOMT U ONS VOORGOED BEVRIJDEN
IK BID U DAAROM OM HEEL VEEL GEDULD
TOT DEZE EINDTIJD VOORGOED WORDT VERVULD
VREDE OP AARDE
AMEN

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-06-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Informatie bij het gedicht

Iemand vroeg aan mij schrijf maar een verlanglijstje voor je verjaardag. Ik weet niets zei ik tegen haar. En ineens ja ik weet wel iets wat ik graag zou willen hebben: VREDE OP AARDE.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘VERJAARDAG WENS !!!’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.