INLOGGEN
«»

glunder - van harte

dit is de jaardag van de dag dat je geboren bent
er is geen reden voor jou om hem te vergeten
een dag om alles te vieren in wie en wat jij bent
we wensen dat jij deze dag zo ook ervaren mag

onthoud altijd dat leeftijd slechts een datum is
zij zegt niets over je skills en de competenties
die jou tot prachtig mens onder mensen maakt
ontwikkel en verbeter steeds jezelf als persoon

provoceer kantel en associeer er lustig op los
stel en koers naar de doelen die jij halen wilt
pak de kansen die je krijgt steeds stevig beet
het is aan jou om die effectief vol te benutten

of jij nu in twintiger jaren bent of ouder wellicht
jij bent in staat grote en grootse dingen te doen
voor ieder die jij betekent en jou betekenen laat
door juist jezelf te zijn in en bij alles wat jij doet

ik wens je van harte geluk en vreugde in het leven
en veel meer jaardagen nog om daarbij stil te staan

van harte

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-05-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Peter Paul Doodkorte
Actief sinds: 21-07-2015Informatie bij het gedicht:

Verjaardagsverdicht | 5 mei 2022 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘glunder - van harte’ van Peter Paul Doodkorte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.