blij dat je er bent

godschalk ludo

Blij dat je geboren bent

Als op deze grauwe morgen jouw verjaardag zich weer meldt,
Zijn je 65 JAAR weeral genoegzaam uitgeteld.
Je leefde ze genietend, met zorgen, geluk, vreugde, verdriet en gelach,
Dat is gewoon het leven, en ja dat is gewoon wat mag.
Vriend wat ben ik blij dat ik je al zolang heb gekend,
Ja ik ben echt blij dat je 66 jaar geleden geboren bent.
Leeftijd is gewoon maar een getal,
en ja wij wiste dat eigenlijk al.
Gelukkige verjaardag maatje,
dat er nog veel mogen komen die dagen van weleer.
Dan doet die 66 een beetje minder zeer.
En weet je vent………..
Ik ben blij dat je geboren bent.
Bij deze wens ik je als het mag,
Een heerlijke vreugdevolle geboortedag

L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-01-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘blij dat je er bent’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.