INLOGGEN
«»

vol leven - van harte

vrolijke makker gabber maat en kornuit
van harte gefeliciteerd met jouw jaardag
je brengt vreugde en geluk aan iedereen
die jij en jou zo koestert en respecteert
om wie jij hen bent en wat jij hen doet
als de dochter vrouw of de vriendin
die liefheeft zorgzaam is en zorgvuldig

de jaren van leven zijn onstuimig soms
van vreugdevol tot vrolijk en euforisch
kunnen naast gelukzalig en opwindend
soms ook erg pijnlijk en verdrietig zijn
voor wie hier en nu vol het leven viert
stap voor stap de dromen waarmakend
die jij als jong vrouw al dan niet kende

haast de dagen dan ook niet naar morgen
zing vecht huil lach werk en bewonder ze
beleef en ervaar de verrassing ten volle
die voor jou de tijd met zich brengen zal
dat geluk jouw stappen vergezellen mag
in rijkdom van ervaren en gegeven liefde
naast een goede gezondheid en succes

van harte

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-12-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Peter Paul Doodkorte
Actief sinds: 21-07-2015Informatie bij het gedicht:

Verjaardagswens | 22 december 2021 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘vol leven - van harte’ van Peter Paul Doodkorte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.